dilluns, 8 de juny del 2009

Mala cara

El diumenge mentre l'Anna pintava la seva taula d'estudi, jo vaig aprofitar per mangar-li una mica de pintura i pintar un parell de carotes en format gran.




diumenge, 7 de juny del 2009

DHUFISH al atakeeeeeeeeeeer!!!!

Aquest dissabte varem tornar a sortir a pescar amb en Sailas & coo. aquesta vegada varem anar a probar amb els dhufish, a la desembocadura del Gogol river, sobre fons de uns 240 metres de profunditat (es a dir a la quinta forca!!!!!!), despres de tot del dia al sol varem pujar 8 dhufish d'entre 6 i 11 quilos i uns quants taurons petits. I si si si akest cop hem vaig endur la camara aixi que aui teniu les fotos de la jornada!!






dijous, 4 de juny del 2009

Flash d'estiu

No se perquè, però al pensar amb l'arribada de l'estiu, una de les primeres imatges que m'ha vingut al cap ha estat les carreres de ciclistes....... pudé els recorts d'infància......... les tardes d'estiu amb els avis asseguts en una butaca, totalment abduits per aquelles imatges d'esportistes xuclats, parlar relentit i aspecte malaltís, que deboraven quilòmetres i quilòmetres un dia rere l'altre pedalant inmutables sobre les seves bicicletes............ en fi, ha estat un pensament momentani al que he decidit dedicar-li una petita il·lustracio. A disfrutar canalla!!!!!!



dilluns, 1 de juny del 2009

El somia truites........... i altres peixos!








Aquests son els primers intents de pintar peixos, aiam si milloro la teknika akuarelera i començo a pintar coses més decents.