diumenge, 22 d’agost del 2010

Retorn a la Normalitat

Després d'una setmana de "Rodrigues" a casa amb la Nora, l'Anna ha tornat del congres de malària que feien la setmana passada a Melburne i la cosa ha tornat a la normalitat, i es que ser un pare "solo ante el peligro" es tot un repte i una cuca fera com la meva filla demana pena atenció i total dedicació! per sort la Maria, la nostre "housemerry" ha estat per casa i m'ha ajudat tant que fins hi tot ha tingut el detall de venir unes hores el dissabte al mati, que normalment te festa, i m'ha donat la oportunitat de poder anar al mercat per fer la provisió de verdures i fruites de la setmana (el dissabte es el millor dia per anar al mercat, hi ha mes coses i son mes barates!) i de passada m'he escapat a fer una inmersio rapida amb en Richard Jones a Majic Passage, un canal d'uns 35 metres de profunditat que queda a 10 minuts de casa. Ha estat una inmersio tranquil·la (en Richart nomes pot baixar fins a 15m de profunditat per un problema cardíac) i m'ha permès poder reprendre les meves sessions de fotografia submarina desprès de gairebé 2 mesos d'abstinencia.



Aquí hi tenim un gòbit del que no n'he pogut trobar el nom científic a les meves guies de peixos, però que intentaré trobar lo per completar el post.



Un pla general de la part mes superficial de Magic Passage amb un grup de Damsel fishs i Antias taronjes.


Un petit peix ballesta que en angles es diu "flag tail trigger fish" es a dir peix ballesta de cua de bandera.



Aquí hi tenim un petit làbrid (una mica desenfocat) que deu fer no pas mes de 3 cm.



Un dels peixos mes comuns i a l'hora espectaculars son els Lion fish, que solem trobar amagats en escletxes i forats foscos duran les nostres immersions, reposant sobre el corall o movent-se lentament amb els seus verinosos ventalls desplegats.



Per acabar us deixo una foto d'una peixa Nora de jardí, que com veureu esta feta tota una devoradora de llibres!

diumenge, 1 d’agost del 2010

Me se Kau la Ba Ba Ya











Despres de gairebe 2 setmanes atrapat a Brisbane entre paperassa de visats i merdufia de tiquets d'avio i vols cancelats, ja torno a ser a casa disfrutant de la familiar vida tropikal que portem aki, de la platja, dels peixos i de la famili!