dimarts, 15 de febrer del 2011

mira mira mira

Avui he tingut una mica de sensació de viure en un loop de repetició....... hem anat cap a l'hospital, seure a la sala d'espera, començar a suar, passar a la sala, treure la camara, començar a posar cara de tonto amb la baba penjant i trak trak trak fotos a la pantalla, mirades amb Anna i riures tontos........ es el que tenen les ecografies eh!!!!

Aquesta vegada la Maria, que es una doctora de l'IMR ha estat qui ha fet la ecografia i l'ha fet amb un aparell molt mes en condicions del que van fer servir l'any passat! la pantalla es veia be i no trontollava com si tingues parkinson! ens ha ensenyat el cap, les mans, el cor, l'estomac, l'espina dorsal, les cames, els peus i el cul de el que ha semblat ser LA germana de la Nora (ok ok ok no s'ha atrevit a confirmar-ho, Peró sembla que serà una altre nena!

Us deixo les fotos de l'aconteixement




dijous, 10 de febrer del 2011

Sketchejant o almenys intentant-ho

Us presento el meu sketchbook, aquest any m'he proposat dibuixar cada dia, encara que nomes sigui una estona, pero cada dia i aquests son els primers resultats d'aixo de dibuixar cada dia.

Els dibuixos no estan per ordre cronologic aixi que en aquesta primera tanda no es pot distingir els canvis d'estil de linia o si realment funciona aixo de dibuixar cada dia per evolucionar d'una manera rapida i eficas........... aiam si de cara al futur hem poso a pubicar dibuixos o series en ordre cronologic per poder veure si s'evoluciona o no s'evoluciona.

Endifinitav, aqui els teniu.
























dimecres, 9 de febrer del 2011

AIXO NO ES UN POST!

No, no es un post, es mes aviat una disculpa-ricriminatoria cap a mi mateix per tenir el blog abandonatn, i es que fa la ostia que no publico res, tot i tenir una montanya de fotos i de coses per explicar de les vacances de nadala Bali, de l'atac de dibuixosis que porto ultimament a sobre i de moltes altres coses que hem passen pel cap......... pero el fet es que no trobo el moment per triar les fotos edients, fer foros dels dibuixos i cuadres, posar-ho tot apunt,........ en fi, que tinc una montanya d'excuses tontes que hem porten a la conclusio que no he publicat durant els dos ultims mesos perque no m'ha donat la gana i perque m'ha fotut una mandre de collons fer-ho.

A partir d'aqui aiam si torno a trobar aquells moments aprofitables per pujar tonteries i mantenir viu aques collons de blog que porto fent des de fa uns anys i que sembla que mai acaba d'arrencar o que cuan ho fa pert l'embrenzida al cap d'uns quants mesos!

en fi, gracies per seguir passant per aqui encara que nomes sigui de tant en tant i desgracies pels comentaris que no deixeu ni que us ho mani el fill de Deu!!

Apa, a cascarla que diuen per aquelles contrades