diumenge, 24 d’octubre del 2010

Madang Lodge Dive


Diumenge al mati despres d'esmorzar be ens vam pirar cap a buscar ampoles al resort per fer una immersio que feia temps que volia fer i ja que la Senda i en Ferran son per aui aquests dies hem aprofitat per fer. La sortida es senzilla, saltem des de es roques del lodge equipats i donem la volta a una gran plataforma de corall que forma una paret que baixa fins als 20 metres de profunditat. Una sortida senzilla pero que segur que repetirem ja que al no necessitar barco, ser de relatiu facil acces i en una zona sense gaire corrent es fa llaminera per qualsevol diumenge al mati.



El dia avans haviem sortit amb barco a Magic Passage, pero la veritat es que tots varem disfrutar mes aquesta segona sortida, segurament pel fet de que nomes erem nosaltres i que la visivilitat era molt millor. L'unica cosa que podia haver sigut millor va ser que l'Anna tambe poques bucejar, pero aquesta vegada ella es va quedar a jugar amb la Nora a la piscina i nomes nosaltres tres ens vam passejar pel fons. Us poso alguna foto perque us feu a la idea de la sensacio que te la gent que nomes ha fet immersions al mediterrani les primeres vegades que fan submarinisme aqui.








......... pude no son les millors imatges per descriure la sensacio que volia, aquestes no tenen gaires peixos de colors, ni anemones ni coralls tous, ni........ pero son les millors imatges de la sortida aixi que "aki te van!".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Albert, Anna, Nora:
Som en Vicenç i la Neus, sóc companya de feina de la Mercè. Us vam venir a veure quan va néixer la Nora...
La Mercè m'ha passat l'enllaç del blog. Ens han agradat molt les fotos de la immersió!!
Quin luxe poder fer diving al costat de casa i veure tot això! Res a veure amb el submarinisme a l'Estartit... En Vicenç fa uns anys que fa diving, jo tot just fa 1 estiu, però m'agrada molt!
Records pels tres i fins a la propera!!