diumenge, 13 de setembre del 2009

Barracuda Point



Un altre dissabte a sota l'aigua, aquesta vegada a Barracuda Point, una altre localitzacio a 15 minuts de casa. Per les fotos entendreu ben aviat perque een diuen barracuda point.





En aquesta segona foto, si pareu atencio a la part de baix podeu veure un enorme Humphead Maori, un bitxo de molt respectables dimencions (aquest deu fer mes d'un metre de llarg).



Com cuasi sempre un nuribranqui, que son una de les meves debilitats, i es que els llimacs submarins son realment psicodelics.



Per acabar un peix pallaso refregant-se en la seba anemona, aixo ho fan per agafar constant resistencia a la seva toxicitat i poder conviure amb elles. Els peixos pallasso viuen sempre en la mateixa anemona, ja que cada anemona produeix toxines diferents, aixi que si canvien d'anemona han de tornar a agafar resistencia a les noves toxines, que son molt potents i els poden arrivar a causar fins-hi tot la mort.

Al principi no parava gaire atencio als peixos pallasso pero sembla que poc apoc vaig tobant la gracia al tema d'estar quiet devant de l'anemona amb la camara durant 5 o 10 minuts fis a aconseguir un bon retratu!