diumenge, 6 de setembre del 2009

Henry l'espectacular

Aquest dissabte varem fer un dive que feia temps que no visitavem, es tracte d'un baixell enfonsat que descansa sobre un fons de sorra a 18 metres de profunditat on sempre s'hi poden veure ralles, coralls simplement inimaginables i peixos cocodril, en fi, jutgeu vosaltres mateixos.



Els coralls tous que viuen aferrats en aquesta andromina que ha quedat aparcada soraigua per sempre, son dels mes espectaculars que he vist mai, i en dies com aquest, els polips que els formen estan increiblement actius alimentant-se de plancton.



Que us sembla aquesta? eh que es com fotografiau un insecte camuflat en una branca? o un llagardaix que pren el sol sobre un roc?



Un peix extrany perque si es el peix gamba, que neda en vertical i va sempre en grups mes o menys grans que ronden coralls branquiformes que els donen regufi.





Per acabar, una del peix fotograf que es el nostre amic i guia Jan, ventant-li un retratu de muerte a una blue spoted sting ray


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una abraçada,
Sóc en Ramon, i en nom també de la iaia de Torelló, esperem la vostra tornada amb expectació !!!
No havia vist aquest blog, però crec que hi hauries de posar més fotografíes pels que no podem gaudir d'aquesta natura, perque esteu en un paradís!
Us seguiré més d'aprop.
Un petó ben fort de la iaia i en Ramon.

Anònim ha dit...

kar sem iskal, hvala